Svečana dvorana Kristal

Hrvatski restoran | Svečana dvorana Kristal | Slavonski Brod

Ako želite provesti ugodnu večer uz hrvatska jela sa svojom obitelji, onda je naš restoran pravi izbor za vas. Osim toga uživajte u mediteranskim jelima kod nas. Kada sljedeći val vrućine naiđe, samo dođite kod nas: rashladite se i malo odmorite u našim klimatiziranim prostorijama.

Hrvatska kuhinja lako dostupnom mjestu

Naša hrvatska kuhinja očarat će vas posebnim autentičnim jelima. Prvorazredna jela i pića u trenu će vas uvjeriti u našu kvalitetu. Naš veliki bife s gurmanskim jelima i specijalitetima pruža raznovrsnost, a za obitelji to je super prilika za zajednički obrok. Imamo i odvojeni dio za pušače.

Organiziramo i vašu svadbu

Sasvim pristupačno možete parkirati ispred restorana na našim besplatnim mjestima za parkiranje. Kod nas se podrazumijeva prilaz bez prepreka. Provjerite naše radno vrijeme pa navratite kod nas. Radujemo se vašoj posjeti! Možete nam pisati radi usluga cateringa. Očekujete događaj koji biste rado proslavili u društvu prijatelja? Unajmite naše prostorije – radujemo se vašem dolasku. Svoje prostorije rado iznajmljujemo za svadbe ili slične svečanosti. Kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam da ovaj sasvim posebni dan bude baš onakav kakav ste uvijek zamišljali.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Vjekoslava Babukića 12, 35000 Slavonski Brod, Hrvatska

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue